E-installaties

E-installaties

Electrotechnische installaties

W-installaties

W-installaties

W-installaties

Onderhoud & Revisie

Onderhoud & Revisie

Onderhoud & Revisie

Veiligheid

Veiligheid

Veiligheid staat voorop

Observatiesystemen

Observatiesystemen

Camera's en andere observatiesystemen

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.
trommel1In samenwerking met de opdrachtgever hebben wij hun Rössle trommelmachine opnieuw geïnstalleerd. Nadat de klant de trommelmachine heeft verplaats is PTS-Technische Service gevraagd om samen met hun de trommelmachine van Rössler opnieuw te installeren. We hebben ook dit project weer samen geklaard.

demontagespuitgietmachineDemontage van een gietmachine verzorgt door PTS-Technische Service en welke uiteindelijk op transport gesteld wordt naar China. Het geheel is in samenwerking met Jozef Hermans Industrial Mouvement uit Venlo uitgevoerd.


hungComplete verhuizing van fabrieksinstallaties door PTS-Technische Service en Jozef Hermans Venlo. De verhuizing mocht niet meer dan één weekend in beslag nemen om productieverlies tot een minimum te beperken.

verhuizingchampfungiVerhuizen van machinepark voor het vacumeren van compost in opdracht van Champ Fungi uit Maleisië door PTS-Technische Service. Een lang weekend was er voor nodig om 2 stuks complete vacuüminstallaties inclusief toebehoren, koeltorens en koelmachines te demonteren van de huidige locatie en te transporteren naar de nieuwe locatie. Na montage van de 2 stuks vacuüminstallaties in dat weekend was de equipement weer compleet productie gereed. PTS-Technische Service heeft de planning, de-montage en montage alsmede de uitvoering in eigen regie uitgevoerd.
waterzuiveringmontageDemontage en montage van een waterzuivering tussen kerstmis en nieuwjaar 2012. De waterzuivering met complete toebehoren is gedemonteerd en weer gemonteerd op een nieuwe lokatie voor de klant van ons.