E-installaties

E-installaties

Electrotechnische installaties

W-installaties

W-installaties

W-installaties

Onderhoud & Revisie

Onderhoud & Revisie

Onderhoud & Revisie

Veiligheid

Veiligheid

Veiligheid staat voorop

Observatiesystemen

Observatiesystemen

Camera's en andere observatiesystemen

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

SCIOS SCOPE 10 INSPECTIE PTS Technische Service

PTS Technische Service voert onpartijdige en onafhankelijke Scope 10 inspecties uit.

Verklein de kans op brand met de PTS Scios Scope 10 Risico-Inspecties van Elektrotechnisch Materieel
De nieuwe standaard in verzekeringsinspecties naar brandveiligheid beperkt uw risico en voldoet aan de minimale eisen die door verzekeraars worden gesteld. Veel branden bij bedrijven hebben een elektrische oorzaak. Dat heeft uiteraard negatieve gevolgen voor uw pand, product en materiaal en daarmee uw relatie met uw klanten. Uw bedrijf en de productie kan zelfs een hele tijd stil komen te liggen! Door de groei van complexe technische installaties, zullen de mogelijke problemen in de toekomst steeds vaker voorkomen.

Het verbond van verzekeraars vindt dat de installaties volgens de NEN1010 en de NEN3140 op brandveiligheid niet voldoende zijn en geeft aan de SCOPE 10-certificering te gaan verplichten. De verzekeringsbranche zal er bij u als verzekerde partij op aandringen uw installatie(s) periodiek op risico’s te laten inspecteren door een gecertificeerd bedrijf.

 

Maak dus nu een afspraak met PTS-Technische Service om uw elektrische installatie te laten keuren. Dan verkleint u de kans op brand en voldoet u aan de minimale eisen die verzekeraars stellen! Zo beperkt u uw risico optimaal. Mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een afspraak.

Meer informatie over SCIOS treft u hier.

Certificaatnummer 1100348